Închirieri microbuze 8+1 locuri

Închirieri microbuze 9 locuri

Societatea noastră vă oferă spre închiriere microbuze cu o capacitate de transport de 9 locuri pe care le puteți închiria atât cu șofer cât și fără șofer, în sistem rent-a-car, microbuze dotate cu sistem de încălzire auxiliar tip webasto, aer conditionat față-spate, cotieră, cruise control, scaune tip banchetă cu sistem isofix, sistem audio HI-FI cu funcție bluetooth, spațiu mare pentru bagaje (varianta extralong).

Totodată menționăm faptul că aceste minivanuri dețin asigurare de persoane și bagaje, RCA, CASCO, vigneta pentru România, asistență rutieră 24 h/24 full Europa, inclusiv Turcia și se pot conduce de către posesorii de permis categoria B (inclusiv cele de 9 locuri).

Închirierea microbuzelor de 9 locuri fără șofer se realizează foarte simplu:

  • ne trimiteți solicitarea dvs care să cuprindă perioada din an dorită, câte zile de închiriere sunt și unde se merge cu mașina (intern, extern);
  • vă facem oferta iar dacă aceasta este agreată, ne trimiteți pe mail sau whatsapp documentele (CI, permis), pentru Turcia și pașaport;
  • se întocmește contractul de închiriere;
  • la semnarea contractului se efectuează plata unui avans de minim 200 euro, avans ce se va scădea din suma totală a închirierii și care va reprezenta rezervarea certă a microbuzului pentru perioada solicitată;
  • plata unei garanții de 300-500 de euro la preluarea microbuzului va fi necesară, garanție ce va fi restituită la predarea microbuzului în bune condiții.

Pentru închirierile auto cu șofer din partea noastră, menționăm faptul că toți conducătorii auto ai SC NELLY TOUR SRL sunt șoferi experimentați, atestați psihologic, medical și profesional, instruiți periodic privind noutățile aduse legislației rutiere.

Organizăm excursii în țară și străinătate, transferuri charter, transferuri de la aeroport la hotel și retur, încheiem convenții civile pe bază de contract pentru transportul personalului din diferite zone ale capitalei (și nu numai) către sediul societății dvs, transport pentru personal și clienți cazinouri, grădinițe, etc.

Alegerea unui vehicul

Aveți nevoie de un autovehicul pentru următoarea călătorie?

Închirierea unei mașini vă poate oferi libertate și flexibilitate atunci când călătoriți iar în unele părți ale lumii este cea mai bună variantă pentru deplasările dumneavoastră.

Analizați cu atenție ce tip de vehicul veți avea nevoie. Dacă sunteți însoțit de familie sau cu o mulțime de bagaje, poate doriți un sedan mare, un SUV sau chiar un microbuz cu o capacitate de transport de 9 locuri cu spațiu mare pentru bagaje. Dispunem de acest serviciu si vă putem oferi imediat unul din dotarea societății, atât cu șofer din partea noastră cât și fără, în sistem rent-a-car.

Închirierea microbuzelor se poate realiza fără șofer, prețul pornind de la 50 de euro + tva/zi pentru închirieri mai mari de 30 zile iar în cazul în care doriți cu șofer din partea noastră, tarifarea se va face la kilometru, prețul fiind de 3 lei + tva/km, cu o comandă minimă de 250 de km/zi.

Având tehnologie de ultimă generație, microbuzele închiriate de la societatea noastră pot transforma orice călătorie într-o călătorie liniștită și confortabilă, în special datorită consumului redus de motorină (un an de fabricație mai nou va genera un consum mai mic evident) dar și dece nu, a tarifelor, care sunt accesibile tuturor.

Serviciul de închirieri microbuze este destinat atât persoanelor fizice cât și firmelor (companiilor), pentru diferite activități de recreere și turism ori în scopuri profesionale, o recomandare este de a externaliza serviciul de transport propriu al personalului sau al achiziției de autovehicule pentru parcul propriu care generează costuri cu achiziția inițială, mentenanța autovehiculului, personal pentru monitorizarea parcului auto, etc, noi oferind aceste servicii incluse în tariful de închiriere (asigurări RCA, CASCO, persoane și bagaje, vigneta pentru România, monitorizare GPS), în cazul societăților comerciale serviciul de închiriere auto fiind deductibil 100% prin eliberarea facturii aferente de către noi.

Închirieri microbuze 8+1 locuri

Închirieri microbuze 8+1