Închirieri auto București

NELLY TOUR

Închirieri auto

Compania noastră are o vastă experiență în domeniul închirierilor auto, de la înființarea societății în anul 2008, scopul fundamental fiind acela de a pune la dispoziția clienților noștri o gamă variată de echipamente și servicii rent-a-car.

Societatea noastră oferă spre închiriere autoturisme și microbuze cu o capacitate de transport de 5 și 9 locuri FĂRĂ ȘOFER, preponderent pentru vacanțe, sejururi estivale, deplasări în străinătate, team-buildinguri, etc;

Toate aceste autovehicule sunt dotate cu aer condiționat și căldură și pentru pasagerii de pe rândurile 2 și 3 (față-spate), cotieră, cruise control, radio CD cu bluetooth, priză încărcare față-spate, varianta extralong cu portbagaj foarte mare, dețin asigurare de persoane și bagaje, RCA, CASCO, vigneta pentru România, asistență rutieră 24 h/24 și se pot conduce de către posesorii de permis categoria B (inclusiv cele de 9 locuri).  

Suntem o companie de transport persoane și închirieri auto cu un număr mare de clienți și vă putem pune la dispoziție autoturisme și microbuze 9 locuri, serviciile noastre incluzând atât închirierea lor cu șofer cât și fără, în sistem rent-a-car.

 

 

 

Vă invităm totodată să experimentați senzațiile condusului unei maşini cu cutie de viteze automată (hidramată) închiriind astfel un Mercedes GLA, GLC sau Renault Trafic 8+1 automat pentru a beneficia de lejeritatea în condus pe care o oferă o maşină cu cutie de viteze automată (hidramată). După ce vă obişnuiți puțin cu gabaritul (să nu uităm că este clasa de lux), vă veți indrăgosti efectiv de maşină.
Vă aşteptăm cu drag.

Închirieri auto fără șofer

  • Renault Trafic 8+1 locuri, an fabricație 2022-2023, cutie manuală;
  • Renault Trafic 8+1 locuri an fabricație 2024 (cutie automată);
  • Opel Vivaro 8+1 locuri, an fabricație 2019;
  • Mercedes GLC, an fabricație 2020 (automată);
  • Mercedes GLA, an fabricație 2019 (automată);

Detalii tarife