Despre noi

Servicii de transport persoane, închirieri autoturisme și microbuze 8+1 locuri

Societatea Nelly Tour este o societate cu o bogată experiență în domeniul transportului terestru de persoane și al închirierilor auto, înființându-se într-o perioadă în care alte companii din domeniu își închideau porțile (2008). Prin eforturi mari, seriozitate și multă muncă, am reușit să satisfacem și cele mai exigente cerințe din partea clienților noștri iar cu ajutorul lui Dumnezeu și al dumneavoastră ne dorim să fim într-o continuă ascensiune.

Din dorința de a acoperi toată gama de transport, societatea noastră vă poate pune la dispoziție din parcul propriu sau prin colaborarea cu partenerii noștri toate tipurile de autoturisme și microbuze cu capacitatea de transport de 4+1, 8+1 locuri care se pot închiria atât cu șofer cât și fără șofer în sistem rent-a-car dar și de 16, 19, 27 și 50 de locuri cu șofer din partea noastră.

SC Nelly Tour SRL vă invită astfel să beneficiati de noul serviciu introdus în cadrul societății noastre și anume: închirieri auto și microbuze de până la 9 locuri FĂRĂ ȘOFER preponderent pentru vacanțe, sejururi estivale, deplasări în străinătate, etc, autovehicule care se pot conduce cu permis categoria B.

Toate autovehiculele puse la dispoziție dețin asigurare de persoane și bagaje, RCA, CASCO, vigneta pentru România, asistență rutieră 24 h/24.

Tot în cadrul serviciului de închirieri auto vă putem pune la dispoziție și sistem de navigație GPS, scaun și înălțător pentru transportul copiilor. Aceste microbuze de 8+1 locuri se recomandă îndeosebi pentru familiile numeroase sau pentru deplasarea grupurilor formate din 2 sau 3 familii, precum și pentru eficientizarea deplasărilor externe nemaifiind nevoie de 2 sau 3 mașini 9eliminând astfel costurile cu motorina, taxele de drum, poduri, ferryboat, parcări, etc), grupându-se într-un astfel de microbuz pentru o experiență unică.

Pentru solicitări personalizate, vă îndrumăm să folosiți numărul de whatsapp din antetul site-ului.

Ștefan Croitoru,
Nelly Tour