Inchirieri microbuze 8+1 locuri

Inchirieri microbuze 9 locuri

Societatea noastra va ofera spre inchiriere microbuze cu o capacitate de transport de 9 locuri pe care le puteti inchiria atat cu sofer cat si fara sofer dotate cu sistem de incalzire auxiliar tip webasto, aer conditionat, scaune tip turist, sistem audio HI-FI, spatiu mare pentru bagaje (varianta extra long).

Microbuzele au RCA si CASCO full Europa (inclusiv Turcia)

Inchirierea microbuzelor de 9 locuri fara sofer se realizeaza foarte simplu:

  • se intocmeste un contract de inchiriere;
  • se efectueaza plata unui avans de minim 100 euro, avans ce reprezinta rezervarea microbuzului pentru perioada solicitata;
  • avem nevoie de cartea de identitate si permisul persoanei care va conduce microbuzul (copie);
  • plata unei garantii de 200 euro la preluarea microbuzului, garantie care v-a fi restituita la predarea microbuzului in bune conditii.

Conducatorii auto ai SC NELLY TOUR SRL sunt soferi experimentati, atestati psihologic, medical si profesional, instruiti periodic privind noutatile aduse legislatiei rutiere.

Organizam excursii in tara si strainatate, transferuri chartere, transferuri de la aeroport la hotel si retur, incheiem conventii civile pe baza de contract pentru transportul personalului din diferite zone ale  capitalei (si nu numai) catre sediul societatii dvs, transport pentru personal si clienti cazinouri, etc.

Alegerea unui vehicul

Aveți nevoie de un autovehicul  pentru  următoarea călătorie?

Inchirierea unei masini va poate oferi libertate și flexibilitate atunci când călătoriți, iar în unele părți ale lumii  este cea mai buna varianta pentru dumneavoastra.

Gândiți-vă cu atenție ce tip de vehicul veți avea nevoie. Dacă sunteți insotit de familie  sau cu o mulțime de bagaje, poate doriți un sedan mare , SUV sau chiar un microbuz cu o capacitate de transport de 9 locuri cu spatiu mare pentru bagaje. Dispunem de acest serviciu si va putem pune la dispozite imediat unul din microbuzele noastre atat cu sofer cat si fara.

Inchirierea microbuzelor se poate realiza fara sofer , pretul pornind de la 45 euro /zi + tva pentru inchirieri mai mari de 30 zile  , iar in cazul in care doriti cu sofer din partea noastra, tarifarea se va face la kilometru, pretul fiind de 2 ron/km + tva.

Avand tehnologie de ultima generatie , microbuzele inchiriate de la noi pot transforma orice calatorie  intr-o calatorie linistita si foarte comoda , in special datorita  tarifelor, care sunt accesibile tuturor.

Serviciul de inchirieri microbuze este destinat atat persoanelor fizice cat si firmelor sau companiilor , pentru diferite activitati de recreere si turism  sau in scopuri profesionale, in cazul societatilor comerciale serviciul de inchiriere auto fiind deductibil.

Inchirieri microbuze  8+1 locuri

  

    

inchirieri microbuze inchirieri microbuze 8+1 transport-persoane9locuri2 interior microbuz

microbuz-nou   Interior microbuz interior-scaune 150x113 Microbuz spate

Call Now Button