Despre noi

Servicii de transport persoane, inchirieri auto si microbuze

Societatea Nelly Tour este o societate relativ tanara (27.01.2009) infiintandu-se intr-o perioada in care alte companii de transport persoane si inchirieri auto isi inchideau portile. Prin eforturi mari, seriozitate si multa munca, am reusit sa satisfacem si cele mai exigente cerinte din partea clientilor nostri iar cu ajutorul lui Dumnezeu si al dumneavoastra speram sa fim intr-o continua ascensiune.

Din dorinta de a acoperi toata gama de transport, societatea noastra va poate pune la dispozitie prin colaboararea cu partenerii nostrii  toate tipurile de autoturisme si microbuze cu capacitatea de transport  de 4+1, 7+1, 8+1, 16+1, 19+1, 26+1+1 si 45+1+1 locuri care se pot inchiria atat cu sofer cat si fara sofer in sistem rent-a-car (doar cele 4+1, 7+1, 8+1).

S.C. Nelly Tour SRL va invita astfel sa beneficiati de noul serviciu introdus in cadrul societatii de inchirieri auto si microbuze de pana la 9 locuri FARA SOFER, preponderent pentru vacante, sejururi estivale, deplasari in strainatate, etc.

Toate autovehiculele puse la dispozitie  sunt asigurate CASCO.

Tot in cadrul serviciului de inchirieri auto va putem pune la dispozitie si sistem de navigare GPS, scaun pentru transportul copiilor sub 3 ani, precum si o semiremorca pentru deplasari in interes de afaceri (transport marfa) care se poate atasa unui autoturism sau microbuz de 8+1 locuri, aceste microbuze de 9 locuri se recomanda indeosebi pentru familiile numeroase sau pentru deplasarea in grupuri formate din 2 sau 3 familii.

Stefan Croitoru,
Nelly Tour

Call Now Button